Olaplex behandeling bij Kapsoones Groningen

Last van droog of beschadigd haar? Net iets te vaak uw haar geblondeerd of geverfd? Er zijn veel mensen die dit probleem kennen en geen raad meer weten wat ze met hun haar moeten doen. Gelukkig hebben wij de oplossing! Olaplex is een fantastische manier om uw haar weer leven in te brengen en weer te laten glanzen. Het herstelt het haar en maakt het weer sterk, zonder uw haar te verzwaren!

Wat is Olaplex?

Een Olaplex behandeling is de ideale uitkomst als het gaat om beschadigd haar. Olaplex kan je haar herstellen en de glans in je haar terugbrengen. Het is de allernieuwste technologische doorbraak op het gebied van haarverzorging. De gebroken zwavelverbindingen in het haar worden door het gebruik van Olaplex weer aan elkaar gebracht. Je kunt het onder andere gebruiken als je haar door te veel chemische behandelingen je haar droog is geworden en afbreekt. Maar ook verschillende apparaten om je haar mee te stylen, zoals een krultang of stijltang, kunnen schade aan het haar aanbrengen. Zelf de zon kan veel invloed hebben op de gezondheid van het haar. Als je je haar na beschadiging weer een gezonde boost wilt geven, kies dan voor Olaplex!

Olaplex op twee manieren gebruiken

Je kunt het magische middeltje Olaplex op twee manieren inzetten. De ene manier is om Olaplex als aparte behandeling te doen en de andere manier is om Olaplex toe te voegen aan een kleurbehandeling. Wanneer je Olaplex gebruikt als aparte behandeling, dan is het een herstelbehandeling om je haar te  voeden en te herstellen. Als je echter ook graag je haar wilt (bij)kleuren, kun je er ook voor kiezen om Olaplex aan de kleurbehandeling toe te voegen. Zo voorkom je dat het haarverf je haar beschadigd. Het werkt dan als het ware als een beschermingsmiddel. Olaplex is dus niet alleen voor haar dat al beschadigd is, maar ook als voorzorg!

Olaplex nummers

De Olaplex lijn bestaat uit 5 nummers. Alle nummers binnen de lijn hebben hun eigen werking. Hieronder zullen we uitleggen wat elk nummer doet.

Bezoek ons of neem contact met ons op

Wilt u graag een afspraak maken voor een behandeling met Olaplex? U kunt ook via onze website makkelijk een afspraak inplannen. Heeft u nog vragen over de behandeling? Dan kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen of langskomen in één van onze salons! Wij kunnen u advies geven over wat het beste is voor uw haar.

 
 
Kapsalon Kapsoones 1 Groningen
Kapsoones 1
Folkingestraat 56
9711 JZ Groningen
Tel: 050 - 3182 421

info@kapsoones.nl
Kapsalon Kapsoones 2 Groningen
Kapsoones 2
Gedempte Zuiderdiep 81
9711 HC Groningen
Tel: 050 - 3603 441
info@kapsoones.nl
Kapsalon Kapsoones C Groningen
Kapsoones C
Gedempte Zuiderdiep 81
9711 HC Groningen
Tel: 050 - 3603 441
info@kapsoones.nl
Kapsalon Kapsoones X Groningen
Kapsoones XL
Gedempte Zuiderdiep 54
9711 LR Groningen
Tel: 050 - 5536 630
info@kapsoones.nl

Klik en kies uw vestiging Kies direct uw vestiging

 
 

Maak direct een afspraak

Bekijk onze vacature voor een leerling kapper!

Kapsoones 1Kapsoones 2 Kapsoones CKapsoonesKapsoones X

Kapsoones

Kapsalon Kapsoones

  Bekijk ook: Facebook kapsalon Kapsoones  Instagram kapsalon Kapsoones       

Sitemap

Openingstijden: 

Maandag:        10:00 - 18:00 uur
                Kapsones XL gesloten
Dinsdag:        
09.00 - 18.00 uur     
Woensdag:       
09.00 - 18.00 uur
Donderdag:      09.00 - 20.00 uur
vrijdag:        09.00 - 18.00 uur
Zaterdag:       09.00 - 17.00 uur

Kapsoones Groningen - voor DAMES én HEREN
Kapsalon Kapsoones Groningen