Privacy Statement Kapsalon Kapsoones

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens van bezoekers van de (mobiele) website www.kapsoones.nl.

Wij respecteren jouw privacy en zullen zorgvuldig en vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij houden ons daarbij aan de geldende privacy wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Neem voor vragen contact op via info@kapsoones.nl of kijk op onze website.

 

Grondslag en doel gegevensverwerking

De op onze (mobiele) website ingevoerde gegevens worden gebruikt en bewaard ten behoeve van:

Welke gegevens?

Wij verwerken de volgende gegevens bij gebruik van onze (mobiele) website:

Naar aanleiding van jouw bezoeken en contacten met onze Salon bewaren wij verder:

Kinderen onder de 16 jaar worden alleen in het klantenbestand opgenomen met toestemming van ouders/voogd. De ouders/voogd kunnen hun toestemming intrekken, wij verwijderen dan de persoonsgegevens van het kind.

Cookies

Onze Salon gebruikt op haar website de volgende soorten cookies:

  1. Analytische cookies, namelijk Google Analytics.

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Je kunt deze cookies uitzetten via je browser.

Wij geven je de mogelijkheid om de informatie aanwezig op de websites te delen via social media. Daarvoor kan je gebruik maken van de social media buttons. Als je op een van deze buttons klikt, word je doorverwezen naar de website van de betreffende social media partij. Zodra je doorklikt plaatsen zij cookies. Meer informatie over deze cookies vind je op hun eigen website: 

FacebookLinkedInTwitter en Instagram.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics. De Salon gebruikt deze dienst om surfgegevens bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. De Salon heeft hier geen invloed op. De Salon heeft jouw IP-adres binnen Google Analytics geanonimiseerd en ‘gegevens delen’ niet geactiveerd c.q. gedeactiveerd.

Recht van inzage, correctie, verzet en verwijdering,

Je hebt het recht om alle persoonsgegevens die wij over je hebben verzameld in te zien en zonodig te corrigeren. Ook heb je het recht niet langer door ons te worden benaderd met informatie over onze producten en diensten. Daarnaast heb je het recht om de door jou gegeven toestemming voor het gebruik van je persoonsgegevens te allen tijde in te trekken en/of je persoonsgegevens te laten verwijderen. Een en ander voor zover een dergelijk verzoek niet in strijd is met een wettelijke verplichting of zwaarderwegend redelijk belang van ons.

Voor kinderen onder de 16 jaar geldt dat wij de gegevens alleen bewaren met toestemming van de ouders. Deze toestemming kan op elk gewenst moment worden teruggetrokken. De persoonsgegevens worden dan verwijderd.

Voor al deze gevallen kan je contact opnemen met de Salon.

Klachtrecht

Indien je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens door de Salon dan heb je het recht daarover een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bewaartermijn

Wij zullen je persoonsgegevens niet langer bewaren dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld.

Verstrekken van gegevens aan derden

Wij zullen jouw gegevens uitsluitend aan anderen verstrekken indien dat nodig is om jouw de door jou gevraagde dienst te kunnen leveren dan wel om te voldoen aan een wettelijke verplichting. We zullen dan niet meer informatie verstrekken dan nodig is voor dat specifieke doel.

Denk hierbij aan:

– mailchimp (als je een mail van ons ontvangt via onze koppeling)

– banken (als je anders dan contant betaalt)

– de belastingdienst (als de belastingdienst een onderzoek uitvoert)

– Salonhub (de leverancier van ons afspraaksysteem en kassasysteem)

Dit privacy statement is niet van toepassing op internetsites van derden die via onze website via hyperlinks kunnen worden bezocht.

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van jouw persoonsgegevens tegen te gaan. Mocht er toch sprake zijn van een onvoldoende beveiliging of misbruik, neem dan contact op met R. Alseda.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement. Het verdient daarom aanbeveling dit Privacy Statement regelmatig te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 25 mei 2018

Contactgegevens

Naam:     Kapsalon Kapsoones

Email:      info@kapsoones.nl 

Bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00ur.

Kapsalon Kapsoones 1 Groningen
Kapsoones 1
Folkingestraat 56
9711 JZ Groningen
Tel: 050 - 3182 421

info@kapsoones.nl
Kapsalon Kapsoones 2 Groningen
Kapsoones 2
Gedempte Zuiderdiep 81
9711 HC Groningen
Tel: 050 - 3603 441
info@kapsoones.nl
Kapsalon Kapsoones C Groningen
Kapsoones C
Gedempte Zuiderdiep 81
9711 HC Groningen
Tel: 050 - 3603 441
info@kapsoones.nl
Kapsalon Kapsoones X Groningen
Kapsoones X
Carolieweg 25
9711 LR Groningen
Tel: 050 - 5536 630
info@kapsoones.nl

Klik en kies uw vestiging Kies direct uw vestiging

 
 

Maak direct een afspraak

Bekijk onze vacature voor een leerling kapper!

Kapsoones 1Kapsoones 2 Kapsoones CKapsoonesKapsoones X

Kapsoones

Kapsalon Kapsoones

  Bekijk ook: Facebook kapsalon Kapsoones         

Openingstijden: 

Maandag:        10:00 - 18:00 uur
                Kapsones X gesloten
Dinsdag:        
09.00 - 18.00 uur     
Woensdag:       
09.00 - 18.00 uur
Donderdag:      09.00 - 20.00 uur
vrijdag:        09.00 - 18.00 uur
Zaterdag:       09.00 - 17.30 uur

Kapsoones Groningen - voor DAMES én HEREN
Kapsalon Kapsoones Groningen